Glen Lake Tower Balance Associates Architects
Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 
ZoomInfo
Glen Lake Tower Balance Associates Architects
Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 
ZoomInfo
Glen Lake Tower Balance Associates Architects
Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 
ZoomInfo
Glen Lake Tower Balance Associates Architects
Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 
ZoomInfo
Glen Lake Tower Balance Associates Architects
Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 
ZoomInfo
Glen Lake Tower Balance Associates Architects
Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 
ZoomInfo
Glen Lake Tower Balance Associates Architects
Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 
ZoomInfo
Glen Lake Tower Balance Associates Architects
Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 
ZoomInfo
Glen Lake Tower Balance Associates Architects
Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 
ZoomInfo

Glen Lake Tower Balance Associates Architects

Directed to create “a sustainable retreat that reflects the timeless beauty and simple comforts of the area,” the architects responded by raising the primary living space above the dense surrounding woods in order to gain light, air and views of Glen Lake and Lake Michigan beyond. Two fin-like, metal-clad walls rise from the crown of the hill to support a three-story plywood box suspended a full story above grade. 

6architecture, design,